2 ani de blog!

postat în: Blog | 7

Titlu: 2 ani de blog!

Articole scrise: 41

La ceas aniversar, blogul a primit cadou un logo nou, mult mai personalizat și armonios, iar, pentru asta doresc să-i mulțumesc Alinei, cu ajutorul căreia visul meu a prins viață. 

Așa cum v-am obișnuit și la prima aniversare, o să fac o trecere în revistă a evenimentelor care au marcat al doilea an de Bookish Style. 2277 aprecieri pe Facebook și 340 followers pe contul de Instagram se traduc printr-un număr dublu de abonați și cititori, ceea ce mă motivează să merg mai departe, chiar dacă postările au fost mai rare decât în 2015.  

Propunerile de colaborare din partea scriitorilor nu m-au ocolit nici în 2016, și am recenzat cu bucurie romanele lui Alex Petre Popescu, Silvia Chindea, Ana Săndulescu și Igor Guzun. Am devenit mult mai selectivă în alegeri și am ales doar acele cărți care am simțit că se potrivesc gusturilor mele pentru a evita polemici și nervi inutili. Prin intermediul clubului de carte Litera pe care nu l-am mai frecventat în ultima vreme din lipsă de timp (fetelor, să-mi fie cu iertare) am ajuns să particip și la redactarea a patru cărți apărute la editura Litera (dintre care una încă nu a văzut lumina tiparului): Înainte să te cunosc – Jojo Moyes, Văduva – Fiona Barton, Sub acoperire – Danielle Steel și The Last One – Alexandra Oliva.    

Blogul a crescut frumos și datorită menționărilor pe care le-am avut de-a lungul anului în mediul literar online, începând cu rubrica săptămânală a Laurei, pe pagina Filme-Cărți sau datorită distincției „Cel mai bun blog de carte din România #2016” conferite de Hyperliteratura. Câteva articole scrise de mine au apărut și pe:

 • Călădor unde am fost rugată să recomand o carte care să îmbie cititorii la călătorii
 • Bookalarm la rubrica #CititorÎnrăit (paginile 8-9)
 • Revista Egophobia unde am vorbit despre Radu Găvan, un scriitor român contemporan pe care îl apreciez foarte mult

2017 vine cu noi provocări, căci voi fi implicată într-un proiect literar extern care îmi va lua un pic din timpul dedicat blogului, dar, îmi propun să rămân destul de prezentă și aici, alături de prietenii acestei comunități formate în decursul a doi ani.

7 Răspunsuri

 1. Avatar

  LA multi ani,blogului tau! Si la cat mai multe articole frumoase!

 2. Avatar

  Felicitari, la cat mai multe aniversari si recenzii de carti cu stil. Logo-ul e foarte frumos si se potriveste perfect.

 3. Avatar

  Succes cu blogul pe mai departe.

 4. Avatar

  Felicitari! Ai muncit mult sunt convins, dar blogul arata intr-un mare fel, e frumos, ingrijit, primitor. Felicitari inca o data! ;)

Lasă un comentariu

Filtru Spam