Mărgăritar oferă 100 cărţi gratis!

postat în: Blog | 0

Nici nu m-am întors bine din concediu și gândul îmi stă tot la delicioasele sortimente de gelato de care m-am bucurat timp de o săptămână pe însorita coastă Amalfi, așa că mă grăbesc să consult cartea cu cele 50 rețete, recent achiziționată, în speranța că voi reuși să îmi satisfac pofta de dulce. Îmi este greu să mă decid asupra unui singur sortiment, așa că îmi notez câteva ingrediente principale și plec cu lista în mâna spre cel mai apropiat supermarket. Fie că mă decid asupra unei rețete de înghețată, sorbetto, sau granita, ingredientul principal ce nu poate lipsi este zahărul ce dă naștere acestor mici delicii.

20160811_141143

Vara aceasta, Zahărul Mărgăritar, în parteneriat cu libraria online Book-land, te invită să dai frâu liber imaginației și să te pierzi pe tărâmul magic al lecturii alături de dulciurile savuroase pe care vrei să le pregătești. Fiecare pachet de Zahăr Mărgăritar Cristal 1 kg conține un cod QR prin care poți descărca gratuit cele 100 titluri aflate în promoție pe Book-land la secțiunea Biblioteca Mărgăritar. Colecția cuprinde cărți potrivite atât pentru cei mici, dar și pentru cei mari. În biblioteca Mărgăritar se regăsesc basme precum Greuceanu, Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte sau 1001 de Nopți. Vă puteți desfăta și cu greii literaturii clasice precum Edgar Allan Poe, Stendhal, Kafka, Cehov, etc., dar, și cu cei ai literaturii române (Rebreanu, Caragiale, Gib Mihăescu, Anton Holban, șamd) putând astfel participa și la provocarea Luna literaturii mioritice.

Cărțile pot fi descărcate în format pdf sau epub, așa că vă pot însoți oriunde ați pleca în vacanță și nu trebuie să vă mai faceți griji că nu aveți destul loc în bagaje, pentru că, pe tărâmul Book-land, spațiul este doar un concept relativ.

Cărțile și dulciurile sunt un mod minunat de relaxare, iar prin această campanie vă puteți bucura de amândouă combinând ingrediente de înaltă calitate cu titluri încântătoare și nemuritoare.

Lecturi plăcute și dulci vă urez alături de Biblioteca Mărgăritar!

13882110_1017765381671745_4180590694233352798_n

Lasă un comentariu

Filtru Spam