Câştigă volumul „Zgomotul lucrurilor în cădere”!

postat în: Blog | 16
Untitled-6

Concurs: Câştigă volumul „Zgomotul lucrurilor în cădere” de Juan Gabriel Vásquez!

Update: Câştigătorul este Carmen Ginghina. Felicitări! 

Later update: Pe 17 decembrie coletul cu cartea mi s-a întors înapoi pentru că nu a fost ridicat de către căștigătoarea anunțată inițial, așa că, potrivit celei de-a doua extrageri, volumul va ajunge la Cristina Posircaru.

Zilele trecute v-am povestit despre Zgomotul lucrurilor în cădere, cartea autorului columbian Juan Gabriel Vásquez, care mi-a lăsat o impresie puternică în ceea ce priveşte istoria recentă a  unei ţări marcate de politica violentă a lui Pablo Escobar, dar şi din punct de vedere al intensităţii sentimentelor dintre personaje.

Iar pentru că în cercurile de prieteni şi pe Goodreads am remarcat că multă lume şi-ar dori să citească această carte, vă dau ocazie să câştigaţi un exemplar. Mai mult, este şi un concurs „aniversar” pentru că săptămâna trecută am atins pragul de 1000 prieteni pe facebook :)

 

Ce trebuie să faceţi?

 1. Să îmi spuneţi de ce aţi dori să câştigaţi acest roman (printr-un comentariu mai jos)
 2. Să daţi share acestui articol pe facebook.

 

Concursul se desfăşoară în perioada 13-20 noiembrie (inclusiv).

Câștigătorul (unul singur) va fi anunțat în cursul zilei de luni, 23 noiembrie. Mult succes!

 

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi prin Random.org. Cartea va fi expediată prin poştă sau predată personal celor din Bucureşti.

 

16 Răspunsuri

 1. Avatar

  Nu am citit nimic până acum de Juan Gabriel Vásquez, iar când am citit recenzia ta de pe Booktopia m-ai făcut să trec cartea pe wishlist-ul meu. Sper să o câștig! :)

 2. Avatar

  Mi-as dori sa o citesc , deoarece are un titlu interesant.

 3. Avatar

  Stiu sigur ca sotia mea si-ar dori sa citeasca si sa recenzeze aceasta carte! :)

 4. Avatar

  Imi doresc sa citesc aceasta carte pentru ca are un titlu care mi-a atras atentia din prima clipa in care l-am auzit si pentru ca am citit descrierea cartii si recenzia facuta de tine si mi s-a parut un subiect interesant, mai ales prin prisma perioadei istorice recente pe care o descrie. Si, nu in ultimul rand, pentru ca urmaresc cu interes ultimele aparitii ale editurii Polirom si multe dintre ele mi se par interesante.

 5. Avatar

  E pe lunga listă de cumpărat.

 6. Avatar

  Imi plac lucrurile noi si prin urmare imi doresc sa castig aceasta carte interesanta!

 7. Avatar
  Gheorghe Dragan

  Imi doresc aceasta carte pentru ca sunt pasionat de cartile istorice, citit niste recenzii deja si am vazut ca sunt multe persoane interesate de aceasta carte. E genul de carte pe care as citi-o si banuiesc ca nu sunt singurul membru din familia mea care ar aprecia subiectul cartii. N-am citit nimic de Vasquez pana acum, dar ii aud numele din ce in ce mai des in ultima vreme.
  Felicitari pentru toti prietenii stransi pana acum!
  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=162892920732617&id=100010357302197&pnref=story

 8. Avatar

  Lectura este pasiunea mea.

 9. Avatar

  E numai bun de Moș Nicolae pentru soția mea! :)

 10. Avatar

  Mi-as dori sa castig aceasta carte, pentru ca de fiecare data descopar ca stiu mai putine despre viata si nu numai, atunci cand deschid o carte!

 11. Avatar
  Ginghina Carmen

  Imi doresc aceasta carte deoarece imi plac cartile scriitorului columbian Juan Gabriel Vásquez. Am citit unele carti atat in romana cat si in spaniola. Acesta carte o am acasa dar in limba spaniola de aceea imi doresc acest volum sa il recitesc si in romana.

 12. Avatar
  Gabriela Verșan

  Mi-aș dori cartea deoarece nu am citit nimic de la acest autor și are un titlu care parcă te îndeamnă să vrei s-o citești, s-o descoperi.

 13. Avatar

  Mi-ar placea sa citesc cartea pentru a descoperi un nou scriitor sud-american si pentru a cunoaste mai bine istoria Columbiei.
  https://www.facebook.com/WayToBe/posts/861672700620625

 14. Avatar
  FLORICA DOBREA

  Nu am citit nimic de la acest autor, m-a „incitat” recenzia facuta de tine, mi se pare interesant subiectul tratat si stiu foarte putine lucruri despre istoria Columbiei, consider ca e o lume fascinanta….

 15. Avatar

  Imi doresc sa o citesc deoarece titlul ma face tare curioasa. Sper sa am ocazia. :)

 16. Avatar

  Îmi doresc cartea pentru am citit recenzia ei și sunt convinsă că e nemaipomenită :)

Lasă un comentariu

Filtru Spam