Commons lounge, noul spaţiu de co-working din Bucureşti

postat în: Blog | 0

Commons lounge_bookish style

De când am început să lucrez, am avut mereu un spațiu fix de lucru, un birou la care vin și de la care să plec la aproximativ aceleași ore. Fie că m-am bucurat de privilegiile unui loc la geam (foarte râvnit de către corporatiști), sau că am stat într-un loc mai întunecat și retras, mi-a plăcut mereu să împart spațiul de muncă cu colegii, chiar dacă, uneori, nivelul decibelilor a urcat mult peste limita suportabilă. Senzația de apartenență la un grup, pauzele de cafea sau de prânz care contribuie la nevoia de socializare, sunt doar câteva din lucrurile care mi-ar lipsi dacă aș lucra de acasă. Din acest motiv, am exclus din start orice propunere de a lucra remote sau ca freelancer, pentru că, ideea de a munci când stau acasă ar fi un coșmar devenit realitate. Pentru mine, acasă este locul unde mă relaxez, nicidecum unde lucrez.

Probabil că percepția mea asupra lucrurilor nu s-ar fi schimbat nici în ziua de azi, dacă nu ar fi apărut birourile comune, așa numitele HUB-uri sau spații colaborative. Pe cât de inovator sună acest concept, pe atât e de simplu. Freelancerii, micile firme la început de drum, cei care lucrează remote sau pe bază de proiect, pot închiria un birou într-un spațiu de acest gen. HUB-urile oferă toate avantajele unui birou clasic, dar, la prețuri convenabile (nu trebuie să suporți chiria de unul singur) și cu un program flexibil.

Pentru a mă convinge cu ochii mei, la sfârșitul lui decembrie, am vizitat Commons lounge, una dintre cele mai noi locații de acest tip. Mi-am adus laptopul, am scris puțin, am citit și câteva pagini pentru a testa scaunele și canapelele (sunt foarte comode!) și, am concluzionat că, dacă vreodată îmi vine cheful să lucrez pe cont propriu, acesta ar fi genul de spațiu pe care l-aș alege pentru a-mi desfășura activitatea.   

Commons este un spațiu alternativ de lucru ce oferă facilitățile unui birou, dar, într-o formă relaxată și modernă. Este un mediu vibrant și multicultural, ce stimulează creativitatea oamenilor din cele mai diverse domenii.  

Commons Unirii este situat în inima Bucureștiului, foarte aproape de centrul istoric, și, la câteva minute de stația de metrou Unirii. Locația este ușor accesibilă și bine poziționată, foarte aproape de cele mai cool restaurante și cafenele, unde poți organiza apoi cinele de afaceri.

Commons lounge_bookish style 2

Servicii

Acces 24/7

Te-ai săturat de programul standard de lucru, de la 9:00 la 18:00? Commons îți oferă flexibilitate maximă în ceea ce privește orarul de muncă. Pe baza unui cod de acces personalizat, te bucuri de acces nelimitat în clădire.

Dana Dumitru - Bookish Style - Commons lounge

Săli de conferințe

Ideale pentru întâlnirile cu clienții, ședințele de echipă, sau, pentru momentele în care îți dorești un pic mai multă liniște.

WiFi de mare viteză

Cel mai enervant lucru care ți se poate întâmpla atunci când lucrezi este să nu ai o conexiune bună la internet. Commons lounge oferă conexiune la servere de mare viteză, linii cu fibră optică Cisco Meraki și sisteme de backup.

Cabine izolate fonic

Tot în sistem open space, dar, în locuri ferite. Cabine izolate fonic pentru ca tu să-ți vezi liniștit de ședințele video sau la telefon, fără să deranjezi colegii, sau să fii deranjat.

Cafea & ceai

Secretul oricărei persoane de succes constă într-o cană mare de cafea. Iar cei de la Commons nu oferă orice cafea, ci, îți alimentează creativitatea și productivitatea cu boabe de cafea provenite din Columbia și Guatemala, și prăjite aici, în București.

Imprimare

Toată lumea urăște imprimanta! Nu și la Commons. Ultimul model de imprimantă Toshiba, combinat cu software-ul Ezeep, asigură o experiență unitară și plăcută.

Dulăpioare

Unele lucruri e mai bine să le păstrezi în siguranță la birou, în dulăpioare individuale. 

Pentru detalii legat de costurile unui abonament, vă invit să accesați pagina lor. 

De asemenea, puteți participa și la „My Inspirational Book Evening”, o serie de evenimente în parteneriat cu Camera de Comerț Britanico-Română, în cadrul cărora oameni de afaceri și persoane publice împărtășesc impresii despre cărțile care i-au marcat. 

Lasă un comentariu

Filtru Spam