Câştigă volumul „În fiecare zi moare un celebru”!

postat în: Blog | 7

12660373_10208648737432834_71094902_n

Concurs: Câştigă volumul „În fiecare zi moare un celebru” de Alex Petre Popescu!

Update: Câştigătorul este Ioana Radu. Felicitări! 

Ieri v-am povestit despre În fiecare zi moare un celebru, o lectură plăcută atât pentru cei dornici de poveşti autentice de viaţă, cât şi pentru cititorii care cred în happy-endinguri. Cu o scriitura cursivă şi bine închegată, romanul tânărului autor vorbeşte despre o lume în care totul se perimează din momentul în care a luat naştere: de la relaţii până la job şi de la credinţă la acceptarea unor convenţii lumeşti.

Alex Petre Popescu mi-a făcut o mare bucurie când m-a anunțat că doreşte să ofere unuia dintre cititorii acestui blog un exemplar al cărții sale.

Ce trebuie să faceţi?

 1. Să îmi spuneţi de ce aţi dori să câştigaţi acest roman (printr-un comentariu mai jos)
 2. Să daţi share (în mod public) acestui articol pe facebook, incluzând linkul în comentariul postat aici. Comentariile care nu conţin link către articolul distribuit pe facebook nu vor fi validate.

 

Concursul se desfăşoară în perioada 2-8 februarie (inclusiv).

Câștigătorul (unul singur) va fi anunțat în cursul zilei de marţi, 9 februarie. Mult succes!

 

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi prin Random.org şi va fi anunţat pe facebook în primă fază. După ce mă va contacta (pe email sau pe facebook) pentru a intra în posesia premiului, articolul va fi actualizat cu numele său. Cartea va fi expediată prin poştă sau predată personal celor din Bucureşti. În cazul în care câştigătorul nu mă contactează într-o săptămână, voi face o nouă extragere.

p.s: cei care ştiu că nu se vor prezenta să ridice cartea de la poştă (cum s-a întâmplat la concursul anterior) sunt rugaţi să se abţină de la participare.

 

7 Răspunsuri

 1. Avatar

  As vrea să citesc această carte pentru că pare a fi un roman inspirat din realitate.
  https://www.facebook.com/ivanalexmihaela

 2. Avatar

  Mi-ar placea sa castig acest roman pentru ca m-ai facut curioasa cu descrierea (cu accent pe partea asta: „totul se perimează din momentul în care a luat naştere”). Cu toate astea, ai mentionat ca are happy end. Sunt curioasa cum se ajunge acolo, prin prisma faptului ca totul se perimeaza. Interesting :D
  https://www.facebook.com/terraioana/posts/1118325981534037

 3. Avatar
  Matcau Zaharie

  Pai, sincer, indiferent daca o sa castig sau nu, cu siguranta voi comanda 2 exemplare. Dar totusi, ca sa raspund – pentru simplul fapt ca iubesc sa citesc, mai ales carti bune, care sa aduca un plus valoare existentei mele. :)
  Seara buna in continuare si multa bafta in tot ceea ce veti face si de acum inainte!
  https://www.facebook.com/matcau

 4. Avatar
  badana florea

  pentru mine fiecare carte e ste o binecuvantare ! Imi place sa citesc foarte mult
  https://www.facebook.com/AlexPetrePopescu/posts/797426293702427

 5. Avatar

  Doresc să o citesc doar pentru că nu mi se întâmplă prea des să citesc o carte cu happy end. https://www.facebook.com/bolocan.adrian1

 6. Avatar

  Mi-ar plăcea să citesc această carte, deoarece vreau să încerc cât mai multe opere ale autorilor români contemporani. Îmi surâde mult și titlul, drept pentru care vreau să văd dacă îmi place la fel de mult și conținutul cărții.
  Share: https://www.facebook.com/roxy.adina.5/posts/960354534044590?pnref=story
  Mulțumim pentru concurs!

 7. Avatar

  felicitari pentru concurs :) e placut sa vezi ca unii mai si citesc… nu doar citesc, ci dau si carti altora :) imi place propovaduirea lecturii intr-o tara in care nimeni nu mai deschide cartile

Lasă un comentariu

Filtru Spam