1 an de blog!

postat în: Blog | 7

Titlu: 1 an de blog!

Anul: 2016

Articole scrise: 82

20160218_213202bf2

Anul trecut, pe vremea asta, făceam primii paşi în domeniul bloggingului şi al recenziilor literare (mai) serioase. La pagina site-ului se lucra efectiv de prin decembrie, iar eu începusem să adun dintre filele jurnalelor de lectură din anii precedenţi însemnările care păreau să merite a fi publicate. Cu timpul, mi-am dat însă seama că multe texte sunt fie prea scurte, fie nu sunt îndeajuns de bune încât să fie citite şi de alţii, aşa că, am început să urzesc planuri de lectură mult mai elaborate. Ideea blogului zăcea în mine de prin 2014, dar planul a căpătat contur cu ajutorul unor oameni dragi care m-au împins de la spate şi m-au încurajat să merg pe acest drum.

Dacă m-aţi întreba de ce scriu şi care e scopul Bookishstyle, aş ridica uşor din umeri şi v-aş spune că nu ştiu exact. De netăgăduit sunt însă bucuria pe care o simt atunci când interacţionez cu alţi cititori, entuziasmul la publicarea unui articol, sau atunci când cineva îmi propune o colaborare.

Ultimul an nu este doar despre un număr mare de cărţi citite şi recenzate, ci şi despre comunitatea de bookaholici cu care m-am împrietenit, în mare parte prin frecventarea Clubului de Carte Litera. Şi, dacă tot mă îndrept în direcţia asta, ţin să precizez că succesul (dacă pot spune aşa) paginii îl datorez şi celorlalţi colegi de blogosferă. În primul rând, o amintesc pe Laura, care mă include în rubrica săptămânală de noutăţi literare, iar apoi, în ordine aleatorie, doresc să le mulţumesc şi celorlalţi bloggeri care au avut postări în care numele Bookishstyle a fost menţionat:   

Dacă tot e vremea bilanţurilor, trag linie şi constat că am publicat 82 articole, dintre care 58 recenzii şi 24 articole pe diferite teme din universul cărților. Pentru rubrica Cărţi cu stil nu am avut atât de mult timp, dar tot am reuşit să dau viaţă la 9 cărţi în decoruri destul de variate.

Am ales să serbez astăzi 1 an de blog pentru că este ziua în care am creat pagina de facebook, deși eu deja publicasem de probă 2 articole pe la începutul lui februarie. Nu-mi propun nimic concret pentru anul acesta, tot ce îmi doresc este ca cercul de prieteni ai blogului să se mărească, să descopăr alți cititori pasionați, să continui să-mi măresc paleta de scriitori și genuri și, de ce nu, să cutreier cât mai multe tărâmuri literare.

Lecturi plăcute!

7 Răspunsuri

 1. Avatar
 2. Avatar

  la multi ani frumosi, Dana! :)

 3. Avatar

  La multi ani! Succes cu blogul!

 4. Avatar
 5. Avatar

  La mulți ani, Dana! :-)

 6. Avatar

  Felicitări pentru drumul parcurs şi pentru roadele muncii tale! La mulţi ani blogului şi la mulţi ani pasiunii nestăvilite pentru cărţi! Sunt bucuroasă că ne-am găsit în blogosfera asta mare şi stufoasă. Te îmbrăţişez!

Lasă un comentariu

Filtru Spam